Top 10 positie website gewenst?
Een taak voor een SEO specialist!

Een goede top positie hangt af van veel factoren. Dit zijn o.a. een goede analyse van de broncode en dat de content zo is geschreven dat deze voldoet aan de normen van vele zoekmachines.

Wereld SEO Er nog veel meer factoren die 'meespelen' om een goede positie te krijgen bij zoekmachines. Alles bij elkaar zijn dit best een hoop factoren waar rekening mee gehouden moet worden. Zoals overal geldt: een fout(je) is moeilijk te herstellen. Verbeteren, bijstellen en tunen daar gaat het om. Alles mag helaas niet te snel gaan, overal zijn regels voor.
Het is te vergelijken met bijvoorbeeld pistool schieten. Een kogel afvuren kan iedereen, maar met grote precisie schieten is kennis & ervaring voor nodig, en dit is alleen voor scherpschutters weggelegd.
Dit is hetzelfde met zoekmachines. Een site bouwen kan bijna iedereen die er de tijd voor neemt. Maar een site (om)bouwen die hier ver boven uitspringt, ofwel een TOP-positie krijgt daar is specialisme nodig. Er zijn heel veel regels die wel - en ook veel regels die niet (meer) mogen! U laat de APK-keuring van de auto toch ook niet door de groenteboer uitvoeren ?

Om dit goed en vakkundig te kunnen doen, is het tegenwoordig nodig om een specialist te raadplegen. Zonder dat wij willen opscheppen, is de beste reclame veelal het tonen van resultaat.

Open 'Google' en zoekt u maar naar bijvoorbeeld Top 10 website. Waarschijnlijk krijgt u een resultaat te zien waar ongeveer een slordige 300 miljoen ! (300.000.000) zoekresultaten verzameld staan. Als wij het goed hebben gedaan, komen wij voor op de eerste pagina. Vergelijk dit eens met uw eigen site.
Een beter bewijs hoeven wij eigenlijk niet te leveren, want 'Optimaliseer' doet wat ze beloven! Zoekmachine optimalisatie is een vak apart, vele personen en bedrijven pretenderen het te kunnen,maar bewijzen moet men wel kunnen weerleggen.
Optimaliseer 'Optimaliseert' sites over de gehele wereld voor vele klanten, en 'doen' dit in bijna alle talen. Zowel de optimalisatie voor de site alsmede het controleren van de inhoud (content) van de website.

Online advies

Direct antwoord nodig???
Klik dan op LiveSupport.


Misschien een goed idee om uw eigen site zelf te onderzoeken,
en stel u zelf een paar vragen:

  • Wie zijn mijn klanten?
  • Waar 'wonen' bezoekers?
  • Hoe zoekt men?
  • Met welke zoekwoorden?
  • Zijn advertentiekosten hoog?
  • Levert dit rendament op?
  • ... en nog veel meer!

Zijn er van bovenstaande vragen een of meer bij die u niet zo snel kunt beantwoorden, dan is het best te begrijpen dat u zelf niet over de kennis beschikt die nodig is om een goede website positie te realiseren. Neem vrijblijvend contact op.