Neem vrijblijvend contact met ons o

Heb je een vraag ?

Wij trachten hier enkele veelgestelde vragen en antwoorden weer te geven

Wellicht omdat u er geen kaas gegeten heeft hoe zoekmachines werken, bent u op onze pagina terecht gekomen. Ieder zijn vak, wij zijn zeer goed in hoe zoekmachines werken en wat je wél en wat je zeker niet mag doen. Worden instellingen verkeerd gedaan of geïnterpreteerd, zoekmachines zullen deze niet voor u aanpassen en je laat grote inkomsten schieten.

Ja, in de meeste gevallen kunnen wij ook bestaande website dusdanig ombouwen dat zoekmachines wel de informatie goed vinden en de zoekresultaten zullen fors gaan stijgen

Ja, door onze jarenlange ervaring zijn wij inmiddels zo thuis in alle programma’s dat wij dat aankunnen. Ook als de website als maatwerk geprogrammeerd is kunnen wij hiermee overweg.

Ja,  ook in Google AdWords zijn wij specialist in en mogen voor onze klanten maandelijkse budgetten beheren van soms heel veel euro’s per maand. 

Heeft u de pech dat de website totaal geen resultaten heeft, dan kan deze in de Sandbox zijn gezet. Mogelijk zijn er overtredingen in de software gemaakt die wij na controle graag uitleggen. Ja, wij krijgen dit weer goed.

Zijn er in het verleden fouten gemaakt, dan kunnen sommige zoekresultaten zeer vervelend zijn. Ja, met onze expertise krijgen wij deze binnen enkele dagen/weken weer weg.

Andere vraag? Stel deze vrijblijvend